top of page
Stacked Wooden Logs

Ideiglenes felvételi rangsor 9. évfolyam

2024. márc. 20.

Kedves Felvételiző Diákok!

Köszönjük Nektek, hogy egy jó hangulatú szóbeli felvételi beszélgetésen vagyunk túl. Reméljük, ezt ti is így érzitek.

Mindannyian nagyon ügyesek voltatok, de tudjátok, hogy a hozott pontjaitok, az írásbeli eredményeitek és a szóbeli teljesítményetek alapján egy rangsort kellett felállítanunk, mivel sajnos nem vehetünk fel mindenkit, aki hozzánk jelentkezik.

 

Kedves Szülők!

A sorrendállítás menete az alábbiak szerint történt.

A 9. évfolyamra a 200 pontos maximumot az általános iskolai osztályzatok (max. 50 pont), a magyar és matematika központi írásbeli felvételi (max 50-50 pont) és a szóbeli egyéni beszélgetés (max.50 pont) összesítésével lehetett elérni.

A hozott jegyek és a központi írásbelin magas pontszámot elérő diákok mentesültek a szóbeli vizsga alól, ők már felvételt nyertek, amit e-mailben jeleztünk nekik. A szóbeli vizsgán eredményesen szereplő valamennyi diákkal el tudjuk képzelni az együttműködést, ezért őket a pontszámok alapján rangsoroltuk. Ha a sorban előttük lévő felvételizők valamelyike nem fogadja el a számára felkínált helyet (azaz máshol folytatja tanulmányait), akkor a többiek automatikusan előrébb kerülnek.

9. évfolyamon 1 német nyelvi előkészítő (0004) és 1 angol nyelvi előkészítő (0005) osztályt fogunk indítani 30-30 fővel. Azok a diákok akik az első 30 helyen vannak és az iskolánkat választják, ők biztosak lehetnek benne, hogy a szeptembertől már Budaisok 😊. Gratulálunk a szép teljesítményhez!

Az elmúlt években a lista sokat mozdult előre, de hogy idén miként lesz, az csak a győri Felvételi Központ által 2024. május 02-án közzétett „egyeztetett felvételi jegyzékből” fog kiderülni. A honlapunkra a jegyzék május elején fog kikerülni. Addig türelmet kérünk!

A szóbeli vizsgára behívott, de meg nem jelent diákokat nem áll módunkban felvenni.


Az adatok tájékoztató jellegűek!



0005 Német NYEK
.pdf
Download PDF • 111KB

0004 Angol NYEK
.pdf
Download PDF • 315KB

bottom of page