top of page

Acerca de

Promontor Alapítvány

Örömmel tájékoztatjuk iskolánk diákjait, a kedves szülőket, volt tanítványainkat és a Budai Nagy Antal Gimnáziumot támogatókat, hogy a Fővárosi Törvényszék bejegyezte az iskolát támogató új alapítványt.

A civil szervezet nyilvántartási száma: 01-01-0013248

Neve: PROMONTOR ALAPÍTVÁNY

 

Adószám: 19321833-1-43

SZÁMLASZÁM: 11600006-00000000-97755676 ERSTE Bank

                        IBAN: HU42 11600006-00000000-97755676

 

Képviselője: Biró Ágnes (Kuratórium elnöke), Kincses Katalin (Kuratóriumi tag)

A Kuratórium tagjai: Biró Ágnes, Kincses Katalin, Lukácsi Krisztina, Horváth Marianna Ildikó

 

A szervezet célja: Az Alapítvány célja a Budapest XXII. Kerületi Budai Nagy Antal Gimnázium (1221 Budapest, Anna utca 13-15.) tanulóinak testi és szellemi fejlődését, nevelését, oktatását segítő eszközök (sportszerek, tanszerek, taneszközök) beszerzésének támogatása, valamint az iskola tanulói közvetlen környezetének, iskolai elhelyezésének javítása részben anyagi, részben természetbeni eszközökkel, külföldi nyelvgyakorlási lehetőségek, iskolai programok anyagi fedezetének biztosítása, hátrányos helyzetű diákok támogatása.

Az alapítvány támogatásának lehetőségei:

  • anyagi támogatás utalása az Alapítvány számlájára, (adó 1% még nem utalható)

  • célzott támogatás utalása

  • tárgyi adomány az Alapítványnak (sportszerek, taneszközök, informatikai eszközök, bútorok, kerti- és barkácsszerszámok, hűtő, mikrohullámú sütő, fénymásoló, másolóba toner, fénymásolópapír, irodaszer, folyóirat előfizetés, stb.)

  • szponzorok szerzése

  • rendezvényekhez: rendezvényhelyszín biztosítása, kerti bútor, sörpadok+asztalok, sátor/pavilon, napernyő/ponyva, kerti grill, bogrács állvánnyal, stb

  • szolgáltatások, szakmunka: kerti munka, asztalos munka, víz-gáz-fűtésszerelés, kőműves munkák, festés, mázolás, szigetelés, burkolás, varrás, személy- és teherfuvarozás, nyomdai szolgáltatás: molinók, meghívók, stb.

  • önkéntes munka (rendszeres, alkalmi – a Kuratórium munkájának segítése rendezvények szervezésében, lebonyolításában)

Támogatás kérése a PROMONTOR ALAPÍTVÁNY-tól:

Az Alapítványhoz az iskola közösségének minden tagja (diák, szülő, tanár) egyénileg vagy csoportosan fordulhat támogatásért. Minden, az Alapítvány közhasznú céljainak megfelelő projektre igényelhető támogatás.

Az iskola honlapjáról letölthető Támogatási kérelmet évente 2 alkalommal (szeptember végén és február végén) lehet benyújtani, illetve rendkívüli esetben szükség szerint.  A kitöltött Támogatási kérelem nyomtatványhoz kérünk legalább 1 ajánlást mellékelni. A kérelmek elbírálásánál a Kuratórium figyelembe veszi a DÖK, a Szülői Választmány és a Közalkalmazotti Tanács véleményét, javaslatát, majd zárt ülésen elbírálja a kérvényeket és dönt. A döntésről a Kérelmet benyújtó e-mailen értesítést kap, majd az iskola honlapjára kikerül a Támogatottak neve/csoportja, a támogatási összeg és a támogatandó projekt/cél rövid megnevezése.

2022-es naptári év beszámolói:

Eredménykimutatás 2022.

Mérleg 2022.

Kiegészítő melléklet 2022.

bottom of page